torsdag 4. januar 2018

Kjole


Inspirert av Monica i Symesterskaet, har jeg sydd meg en omslagskjole. 
Monica har mocecsyr på Instagram. Kjolen skal egentlig knyttes i siden, men da jeg sydde i 
str 38, får jeg vente litt med det .. :) Den var artig og rask å sy, så det blir nok flere. Klippet ut delene en kveld, og sydde den dagen etter.

Hadde en koselig lunsj med datteren min, Cathrin, på Storo i går. Den lille skøytebanen for småbarn var fin for fotografering. :) At det snødde litt, var bare friskt.


Mønsteret og stoffet er kjøpt på Stoff og Stil. Det står at den er lett å sy. Det gikk greit bortsett fra at jeg klarte å sy de to beltene sammen, og bruke mye tid på å skjønne hvordan jeg skulle sy sammen overdelen og underdelen foran, men det var mye enklere enn jeg trodde. Etter at overdelen og underdelen er sydd sammen (ikke sy med belegningen), legges belegningen over sømmen, og sys med i samme søm. Jeg festet den for hånd. Stoffet var tykkere enn jeg trodde, men kjolen ble fin, synes jeg. Vliselinen jeg hadde liggende var H250. Neste gang skal jeg bruke H200, som er litt tynnere. 


Takk for alle besøk og koselige kommentarer! :)

Jeg ønsker alle mine besøkende et godt nytt år! 
post signature

3 kommentarer:

  1. Hi Lisa i love your new dress,its so pretty,glad you had a lovely lunch with Cathrin,Happy 2018 to you my friend xx

    SvarSlett
  2. Godt Nyttår! Så fin kjole du har sydd! Gøy med symesterskapet og inspirasjonen det gir. Det er så mange kjekke mønster på Stoff og Stil. Du er tøff som tar fotografering ute i snøen! Det var stilig, men det ser litt kaldt ut. :-)

    SvarSlett
  3. Skikkelig lekker kjole og ikke vært hun dama der heller alts! ;) Superfin! :D

    SvarSlett