onsdag 2. mars 2011

Bokomslag til en dikter


I dag har jeg sydd et bokomslag til Cathrin, til en litt tykk notatblokk. Hun plukket ut stoffene selv.
Ble inspirert av det flotte bokomslaget til Siri. Jeg la på 2 cm i stedet for 1,5 cm. Brukte sømrom på 0,6 cm, har ikke quiltet. Begge stoffene er kjøpt på Stoff og Stil.
Har strøket tynn volumvliselin både på ytterstoffet og stoffet inni.
Tror det hadde greid seg med et lag bare på ytterstoffet.
Mål på forsiden: 16,5 x 24 cmNavnet er sydd på frihånd med symaskin. Litt sjarmerende usymmetrisk, synes jeg da .. :)
Gammelrosa tråd passet bra.Har brukt en pyntesøm inni.
Et silkebånd som er kjekt å ha, er sydd med i lukkekanten.

5 kommentarer:

 1. Den ble skikkelig fin, altså! Navnet skrevet på maskina med frihånd ble jo også veldig bra. Nå blir vel Cathrin fornøyd! Klem Siri:-)

  SvarSlett
 2. Flott bokomslag :-)
  Frihåndsquilting er en kunst, men det er jo bare og hive seg ut i det og prøve seg fram så godt man kan. Bra resultat synes nå jeg.

  SvarSlett
 3. Denne var nydelig! Likte veldig godt "navn sydd med frihånd" det blir mye mye mer sjarm i det da. Pyntekantene gjorde også susen!

  SvarSlett
 4. Jeg er så glad i denne. Ble skikkelig inspirert til å skrive mere dikt, når jeg har denne eventyrlige boken. Det er så mye gøyere å føre inn dikt i en onkelig hjemmelaget bok, istedet for en kjøpebok. Det blir så mye mer personelig for meg, en slags historie, kalt "Cathrins liv". Når boken er ferdig utskrevet, vil jeg bestille en til, og ha en samling av disse nydelige bøkene, hvor jeg skal skrive om livet mitt. :) Denne er virkelig super nydelig! Fargene, mønsteret, den søte knappen og lyseblå silkebåndet, alt er så meg! Så det passer jo derfor også meget bra at boken fikk sitt eget navn sydd for hånd (utrolig Sjarmerende skrift), kalt "Cathrin". :)

  Klem fra Cathrin

  SvarSlett