tirsdag 8. mars 2011

En idè til små barn og litt større barn ...


Har sydd en bordskåner til Cathrin. Hun valgte selv apestoffet, jeg hjalp henne med å velge stoff til lukkekanten, som jeg syntes passet perfekt! :)  Baksiden er lik, slik at den kan brukes på begge sider. Har frihåndsquiltet, noen av stingene ble litt for lange, men øvelse gjør mester ... Har her jeg brukt kun èn stoffbit i midten på 11 x 11 cm, har du lyst til å bruke 4 kvadrater, se den flotte veiledningen til Siri. Har brukt tynn volumvliselin inni, på ca 1 mm.
Slike småbrikker kan kanskje være populære i en barnebursdag,  alle med samme motiv eller helt forskjellige.
Mål: 11 x 11 cm

6 kommentarer:

 1. Den er så søt! Satte melkeglasset mitt oppå den i morges, og tenke "Hvor søt er ikke denne". Pynter slikt opp!

  Klem fra Cathrin

  SvarSlett
 2. Synes forresten det er en veldig god ide og ha slike småbrikker i barnebursdager, med samme motiv eller helt forskjellige. Pynter opp, og vil nok glede barna! Tenk et helt bord dekket med slike søte brikker, med motiv som fargerike ballonger, osv.. vakkert!

  Klem fra Cathrin(Igjen)

  SvarSlett
 3. Hei Elisabeth! Har du også fri i dag? Søt bordskåner, og god idè, altså. Kan jo også ha samme motiv, men forskjellige farger på lukkekanten. Nye ideèr åpner for nye muligheter! Ha en fin dag. Klem Siri:-)

  SvarSlett
 4. Så morsom bordskåner! Fint stoff, og lukkekanten passer perfekt i farger og mønster. Er fine til kaffekoppen også disse da :)

  SvarSlett
 5. Herlig motiv - man blir i godt humør av og se på den. Flotte som smågaver :-)

  SvarSlett
 6. Så skjøn bordskåner! :)))
  Ha en fantastisk kveld!

  SvarSlett