fredag 16. september 2011

I full fart ..


Odd reiste med fly til Stavanger i dag, sammen med pappaen sin og de to kamaratene, Sherington og Bibek.  Han og de andre gutta skal delta i NM i lagsjakk i helga. De tre og Daniel skal spille på samme lag.
Rett før han skulle dra sa han at han ikke hadde noe å ha toalettsakene sine i. Broren Odin fikk en snørepose en tid tilbake og jeg sa jeg skulle sy en til ham også. Jeg sydde denne posen på litt over en time.. må si jeg liker å ha litt bedre tid, posen må justeres litt når han kommer hjem .. :)


Odd er veldig glad i rødt. Han ville ha rødt fòr og snorer. Har strøket tynn volumvliselin på innsiden av olastoffet (tidligere bukse). Mønsteret til posen er forstørret med 3 cm rundt det hele. Har klippet ut kvadrater på 5 cm nede i hjørnene før sammensying.


Navnet er frihåndsquiltet på maskin. Vanligvis ville jeg ha sydd en ny O, kunne vært mer oval, men hadde ikke tid, men jeg synes det ble ganske bra allikevel .. :)

Lykke til med sjakken i Stavanger gutter! :)

God helg! :)

9 kommentarer:

 1. Tøff pose til en tøff gutt.
  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 2. Hei Lisa
  Dette er en fin pose for din sønn, og akkurat med navn broderi.

  Wilma

  SvarSlett
 3. Så fin den ble og gutten din ser så fornøyd og glad ut!

  SvarSlett
 4. Posen ble kjempe fin. Tøft med olastoff. Det er en flott gutt du har :o)

  SvarSlett
 5. Flott pose! Ønsker gutta lykke til i lagsjakk-NM!

  SvarSlett
 6. Håper det gikk bra med sjakken!! Jammen har du vært rask, og posen ble kjempefin!

  SvarSlett
 7. Oddemann er og blir HERLIG! Dette bildet er så søtt! Typisk Oddemann-utrykket! :) Ut på tur, aldri sur! Han er heldig som har en mamma som kan fikse og ordne opp i en fei når det er noe han mangler! :) Denne minner meg om en kurv laget av olastoff fylt med deilige markjordbær(Som da er det rød stoffet)! Mmm.. Sommerlig snørepose!

  SvarSlett