onsdag 29. mai 2013

Toalettveske til gutt


Rune, nevøen min, skal konfirmeres på søndag, 2. juni. Jeg har i den anledning sydd en stor og romslig toalettveske, som han får som en tilleggsgave.  Jeg håper han liker toalettvesken og at den blir brukt! Synes det var dekorativt å bruke sidesømmen . Toalettvesken er sydd av en olabukse. 
Mål: 23 x 33,5 cm, dybde: 12 cm

Vårkjærminne blomstrer med sin vakre og intense blåfarge. Planten har en lav og krypende vokseform. Den blir 15 til 20 cm høy og er en fin bunndekker.


Bokstaven er laget av en lyseblå olabukse. Malen til denne bokstaven, og tidligere bokstaver jeg har brukt, har jeg funnet i boken Applikasjon, av Tove Fevang. I glidelåsen har jeg festen en snor (opprinnelig et stoffstykke på 2,5 cm x 42 cm). Jeg synes det ble fint å pynte med en nøkkelring og en stjerne jeg hadde liggende. Snora gjør vesken lettere å åpne og den er også praktisk å henge i.


Toalettvesken er foret med samme stoffet som er brukt i lukkekanten. Vil du se en skopose sydd av dette stoffet, se her.  Lurer på om det skal forestille stjerner eller soler? Har brukt platevatt inni. Toalettvesken har fire lommer, samme som denne tolalettvesken med ugle.

Da jeg fotograferte utenfor gjerdet vårt, oppdaget jeg en gammel sykkellås .. :)

Ha en god dag! :)
post signature

9 kommentarer:

 1. how clever is that Lisa well done on a beautiful finish.xx

  SvarSlett
 2. Kjempefin , kan ofte være vanskelig å sy noe til gutter , men denne er absolutt "mandig nok" , og en god ide :) en god dag videre til deg også :)

  SvarSlett
 3. Att återanvända jeans tycker jag är jättebra!
  Precis som du säger så upplever jag också att det är effektfullt att ha en "gammal" jeanssöm väl synlig.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. I'm sure, that's a real nice "cosmetic"-bag for men an Rune will like it very much.
  Kind regards, Erna

  SvarSlett
 5. Så tøff toaletveske ! Liker ekstra godt at det har et hint av gjenbruk ;) Fin helg til deg !

  SvarSlett
 6. En røff og tøff toalettmappe til konfirmanten :-)
  God helg

  SvarSlett
 7. SUPER flinke mamma!!!!!

  Klem fra Cathrin :)

  SvarSlett
 8. Flott konfirmasjonsgave som varer lenge:) Hver gang jeg ser noen har sydd noe i olastoff får jeg lyst å sy noe i det jeg også.

  SvarSlett
 9. Kjempe tøff! Digger stjerna du har hengt på glidelåsen! Fin detalje. <3 Mads og jeg bruker de vi har fått fra deg hele tiden! :) Toalettveskene fra deg er alltid i bra kvalitet og utrolig nydelige! <3
  Cathrin <3

  SvarSlett