torsdag 6. oktober 2011

Retropute på gutterommet


Odin og Odd har fått en stor og god kosepute i sofakroken sin! Putetrekket er sydd av en gardin som gutta likte godt. Jeg synes puta ble knallfin og passet veldig godt på det blå rommet!  Innerputa er 54 x 54 cm. Har sydd en glidelås i bunnen, så puta kan brukes på begge sider. :) Retro betyr forresten bakover, og betegner en stil som ikke er helt ny/moderne, fortrinnsvis om 50-60 og 70 tallet. Har tenkt å sy en pute til det andre hjørnet også, må bare finne noe passende stoff.


Rommet er ganske nyoppusset, gulvlister må vente til andre ting er på plass.Den flotte duken har jeg fått av Siri. Den var jo bare helt perfekt her. :)Legger etter hvert ut en veiledning, om hvordan sy en pute med glidelås i bunnen. For den som ikke har sydd så mye, kan den jo være grei å følge.

4 kommentarer:

 1. Takk for en koselig dag på syrommet ditt! Puta ble kjempefin og jeg har tenkt å lære meg å sy i glidelåset slik du har gjort her! Klem Siri:-)

  SvarSlett
 2. Hei Lisa

  Odin får en stor pute på rommet sitt, er noe blått riktig for Jungens.Das mønster med store blomster jeg liker, passer det godt med sofa.
  Takk for den gode kommentaren i bloggen min, har jeg en fin kveld, Wilma

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Så mye lekkert du har sydd, du er kjempeflink :) Jeg har faktisk sydd en duk i lappeteknikk, men fant ut at jeg er alt for unøyaktig for små ruter...Ha en flott kveld og takk for kommentar :)

  SvarSlett