tirsdag 7. februar 2017

Sy truseinnlegg ..


.. spar miljøet, og deg selv.  Les om fordelene ved å bruke innlegg i bomullstoff på nettet. Søkte på "panty liner pattern", klikket på bilder og fant et mønster jeg likte.  Gøy med litt farger. :)

De er kjemperaske å sy, du syr en på 10-15 minutter. Hovedstoffet klippes ut i to lag. Sy først sikksakk rundt delen i midten, deretter på hver side. Det lyse stoffet med hjerte har vært et stort flanelldynetrekk. Har et lag bomullsvatt under, men du kan  også bruke et par lag ekstra med flanell.  Lengde: 19 cm   Bredde: 17 cm (der trykknappene er).


Utsikten fra under et gammelt epletre. Huset vårt og drivhuset i bakgrunnen. :)


En fin måte å bruke slitt fanellsengetøy på og andre stoffbiter.

Undersiden ;)

Raskt og enkelt å bruke trykknapper, som bare kan slås på.

---------------------

Når det gjelder lengden, prøv deg frem. Fant ut at 24 cm er bedre. 

Ha en god dag! :)
post signature

26 kommentarer:

 1. Så stilig og så flotte de er med fine farger og mønster. Ja til gjenbruk, og her blir det jo dobbelt gjenbruk. Det "gamle" flannelsengtøyet, og du unngår bruk og kast slik det er med truseinnlegga vi kjøper i butikken. :-)

  SvarSlett
 2. Fantastisk!! Trodde først det var vakre sommerfugler du hadde laget og hengt opp som interiør, - jøss så fint sa jeg, - trykket på linken og leste bloggen og utbrøt " TRUSEINNLEGG!????? " Av alle ting :D :) Mest fancy truseinnleggende sett :D haha super fine! og helt enig med deg, sååå mye bedre for miljøet med disse!! :) Truseklem fra din datter Cathrin :D

  SvarSlett
 3. Så spennende! Slike fikk jeg lyst til å sy... Sikkert bedre å bruke enn de klamme i plast :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint! Ja det er helt sikkert. :) Skal sy meg flere nå.

   Slett
 4. Så fine og helt sikkert mykere også :)

  SvarSlett
 5. kjempefine! Jeg har også laget meg noen, og nå holder jeg på å forberede å sy slike i en valgfagsgruppe i design og redesign, bare jenter :) HÅper det er greit om jeg bruker bloggen din som inspirasjon? Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :) Selvfølgelig. Bare hyggelig! :) Elisabeth

   Slett