tirsdag 19. august 2014

Pute av en jakkeDet er så gøy å gi avlagte plagg nytt liv! :) Denne rutete puta, sydde jeg av Oddemanns jakke i dag. Jeg er glad i naturfarger, og denne puta fikk plass på sofaen i stua. Liker den så godt! :) Det herlige ullpleddet med elg på, har jeg fått av Cathrin. 


Lurte litt på om jeg skulle pynte puta med en figur, men fant ut at jeg hadde lyst på rene linjer. Den passer også til mer da.


Koselig med ruter. :)


Superenkelt å sy putretrekk med glidelås i bunnen! Har du lyst til å sy deg en, se syveiledningen, jeg har laget her. :) Den flotte strikkede puta kan du ser mer av her.


Glidelåsen på jakken var blitt ødelagt. Og jeg har prøvd å bytte en sånn glidelås før, uten at resultatet ble pent. Stoffet var fint og tykt, med noe flosset innside. Brukte ryggen som forstykke. Klippet opp ermene i sømmen og skjøtet dem, og brukte dette som bakstykke. Når jeg skjøter to stoffer, stryker jeg sømrommet fra hverandre, og syr en stikning på hver side av sømmen på forsiden, slik at sømrommet holder seg pent på plass.

Ha en god dag! :)
post signature

9 kommentarer:

 1. Lovely cushions Lisa,well done.xx

  SvarSlett
 2. Digger omsøm, er noe av det morsomste jeg vet, - om jeg bare var så flink som deg og også hadde den sy - tolmodigheten du har!!! Flinka!!! :D Hehe, og så hyggelig at du har med bilde av ullpleddet med egg som du fikk av meg også, og at du skrev det hehe! :)
  Klem fra en stolt datter :)

  SvarSlett
 3. Flott pute - du er så flink til redesign :-)

  SvarSlett
 4. Kjekt å kunne bruke om igjen plagg en setter pris på! puta ser myk og deilig ut! Lommestykkene kunne vært morsomme som bakstykker.........med sjokolader i........

  SvarSlett
 5. Flott med redesign , koselige puter :)

  SvarSlett
 6. Den passet jo så perfekt i sofaen din;) Og jeg er så enig med deg i at den gjorde seg med sine rene flotte ruter. Den kledde elgpleddet;)
  Ønsker deg fine augustdager;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 7. Du er så flink med gjenbruk! Og så fint det blir! Her har jeg mye å lære. Siden jeg ikke har sydd så lenge, har jeg heller ikke vært flink til å ta vare på avlagte ting, men begynner å tenke litt nytt nå. Blir jo så inspirert når jeg er innom bloggen din. :)
  Ønsker deg en god helg. Klem fra Berit.

  SvarSlett
 8. Jeg elsker genbrug på den gode måde, og det ser jeg her.
  God weekend

  SvarSlett