søndag 9. oktober 2016

Kjole av et dynetrekk


Jeg ble veldig fornøyd med min nye kjole! :D
Fant et fint dynetrekk hos Hjelpende Hender. Stoffet var som nytt, og jeg tenkte at dette kunne bli en fin kjole.  :) Jeg sydde usynlig glidelås i ryggen, fant en fin fremgangsmåte her. Jeg har bursdag i dag, gøy med en ny kjole da. 


Dotten er rask til å komme på bordet når jeg holder på med noe, og begynner å male med en gang. Jeg fant mønsteret til kjolen hos Siri, da jeg hjalp henne litt med et sykurs. Siri holdt et sykurs om hvordan sy barneklær. Et veldig inspirerende og koselig kurs. Les om det her. Det er så gøy med redesign. Har begynt å sy kjole 3 - 4 ganger i løpet av de siste årene, som jeg ikke har fullført. Men, denne gangen ble den fort ferdig, på 3 dager. Og det blir nok flere. :D 


Her står blomsterpiken foran drivhuset med en liten bukett fra hagen. :D

Ha en fin dag! :)
post signature

7 kommentarer:

 1. Hallo Lisa, dein Kleid ist super, es steht dir ausgezeichnet !
  Liebe Grüße von Wilma

  SvarSlett
 2. Utrolig nyyyyydelig kjole!! Elsket mønsteret på kjolen og gammelrosa er virkelig en farge du kler Utrolig godt! :) Om jeg hadde klart å sy slike fine kjoler på tre dager hadde klesskapet mitt vært fult av hjemmesydde kjoler😄 Gratulerer med dagen blomsterpike mamma, så stolt av deg og glad i deg!😄🌼🌻🌸🌹 Masse bursdagsklem Datter Cathrin

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen, Elisabeth! Så søt kjole, og den kledde deg veldig godt! Det var et vakkert stoff du har fått tak i. Hadde aldri tenkt at det er dynetrekkstoff. Kjempefin! :-)

  SvarSlett
 4. En forsinket fødselsdagshilsen fra nord!
  Kjempefin kjole!

  SvarSlett
 5. Så artig at du klarte å sy så fin kjole! Nå er det bare å sy flere. Lettere og lettere går det for hver gang! (Og takk for hjelpen og link til bloggen:-)

  SvarSlett
 6. Tillykke med fødselsdagen, Lisa - fin kjole og flot model ;-D

  SvarSlett
 7. Så herlig kjole og gratulerer med dagen som var :-D

  SvarSlett