torsdag 24. oktober 2013

Toalettveske med blomst og prikkerDet hender jeg syr et kleenexetui til studenter og lærlinger som slutter.  Da Thea sluttet som lærling, etter ett år, hadde jeg ikke fått somlet meg til å sy et etui, så jeg sa hun kunne velge et eller annet på bloggen min. Hun ønsket seg en toalettveske i et mellomblått olastoff, og ville at jeg skulle bestemme hvordan den skulle være. Liker sånne utfordringer. Tenkte at den måtte være litt tøff også .. Den er sydd av en olabukse. Bokstaven og blomsten er også olastoff.. Synes det ble tøft med den prikkete knappen, og gjentakelse av mønsteret på lukkekanten. Har brukt platevatt inni.
Mål: 23 x 33,5, dybde: 12 cm


Den er fòret med et svart stoff. Har brukt det prikkete viscosestoffet på toppen av de 4 lommene, både for at de skal være lettere å se, og fordi det pynter opp. Vesken har også fått en liten glidelåslomme, med en lomme bak. Snora er både praktisk og dekorativ.  Treperler i svart og hvitt pynter opp. Perler kan være vanskelige å tre på snor, men fikk en idè mens jeg fiklet med det. Brukte den største nåla som gikk igjennom perlene, sydde nåla fast til enden av snora, da var det bare å dra snora igjennom perlene ... :)

Mens jeg sydde vesken lurte jeg på hva jeg skulle ha som bakgrunn. Så i dag har jeg vært på bærtur i hagen ..., og klippet en del kvister med snøbær, som jeg stakk ned i en bilfelg med jord. :) Å ta bilder og lage innlegg er halve moroa med å sy!

Takk for at DU besøker bloggen min! Det gir meg inspirasjon til å fortsette! :) Og takk for alle koselige kommentarer! :)

Ønsker deg fine høstdager! :)
 post signature

11 kommentarer:

 1. Det var en flott og forseggjort toalettveske med gjennomtenkte detaljer !
  takk for tipset med perlene :) det kan sannelig være vrangt å få snora gjennom !--

  SvarSlett
 2. love this lisa and i also love the beaded zipper pull,well done.xx

  SvarSlett
 3. Den prickiga knappen passade ju jättebra på Din toalettväska. Knappar är som vackra smycken kan jag tycka!

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin den ble! Thea er heldig! - Og nydelige høstbilder, forstår godt at det er gøy å ta bilder og lage innlegg av det du syr, så flink som du er!! :) Selv takk, for en fantastisk koselig og kreativ blogg! Du er en stor inspirasjon!
  Klem fra Cathrin :D

  SvarSlett
 5. Den var kjempefin! Og det lille ekstra blir jo perlene! Artig med å lage bakgrunnen hos deg skjønner jeg for når du er så kreativ å ordner med felgen og kvister og kvaster så må jeg si det blir bare sååå fint.

  SvarSlett
 6. Lovely pouch, Lisa, how wonderful to see the big beads next to the polka dot fabric, such a stylish design trick :)
  And I love your garden, as always...

  SvarSlett
 7. Koselig med slike gaver;) Tøff og stilig, og den blir sikkert mye brukt.

  SvarSlett
 8. Kjempefin toalettveske, og en flott gave, med flere fine detaljer. :)

  SvarSlett
 9. Tøff toalettveske, og både knappen og perlene er gøyne detaljer. Jeg liker bildene dine! Flott når du plassere det du lager ute i naturen, og fotograferer det der. :-)

  SvarSlett
 10. Tuuuuuuusen takk for en kjempefin gave, Elisabeth!!! :D <3
  Du er utrolig flink!
  Den kommer til å bli mye brukt :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig Thea! :) Tusen takk for den koselige kommentaren! :)

   Slett