fredag 16. august 2013

Ranunkler hele året .. :)


Ranunkler er en av de fineste blomstene jeg vet om. Og hvilken lykke, noe som Siri C ofte sier, :)  det var å få en gardinlengde av henne. Lengden var ganske kort og av kraftig kvalitet. Jeg fikk så vidt nok til pute, smykkepung og en minipung. 


Denne søte minipungen har jeg sydd etter den flotte veiledningen til Elin. Se her! Den var artig og rask å sy.


Jeg hadde knapt med stoff, men ble veldig fornøyd med denne skjøtingen av stoffet. Hadde litt flaks her! :)


Vil du sy en pute med glidelås i bunnen, har jeg laget en veiledning, som ligger her!


Smykkepungen måtte jeg også skjøte stoffet på. Nå er det ikke mange småbitene igjen av gardinen. Vil du sy en smykkepung, se her!

---------------------------------


Disse søte bambiene fikk jeg av Siri C. Figuren til høyre er ganske tung, kanskje den har blitt brukt som et slags lodd til brev eller noe lignende ..? Den lille som jeg pakket opp først, var avskallet i fargen og veldig skjeløyd, men rørende søt. :)


 Fikk denne flotte hagepynten også. :) Den fargesprakende flotte spraglen, som jeg har fått av Ragnhild, har flyttet ut i hagen for å ta seg ut på bildet. :) Det ble veldig tomt i stua, så den flyttet jeg raskt inn igjen. Du ser bare litt av spraglen på bildet, de vokser veldig fort. Det er veldig lett å lage nye planter. Bare knip av en stilk og sett i vann, eller i fuktig jord. Tror jeg skal flytte ut noen av de mindre plantene også.

Ha en god helg! :)
post signature

10 kommentarer:

 1. lisa what a gorgeous set,well done.xx

  SvarSlett
 2. Ja, ranunkler er vakre, og flotte ting du har lagd av gardinen. Så er det så greit at når ikke stoffet rekker til, bare skøyter vi på en stoffrest. :-)

  SvarSlett
 3. Så lekker pute og smykkepung, og den pungen har jeg også sydd mange av. Og blomsten som heter spragle er sjelden å se nå for tida. Jeg hadde slik for noen år sia men den tørke inn og nå vet jeg ikke om den Fins over her mer.... artig å sjå.

  SvarSlett
 4. Det var nydelige fine ting du har laget ,-alle tre ---jeg hadde spragle for mange år siden, fargene på den er noe for seg selv, vakker plante :)

  SvarSlett
 5. Pute, smykkepung and pungen are very beautiful!!!
  Have a nice weekend :-)
  Erna

  SvarSlett
 6. Så nydelige ting med ranukler ! Arti' å se minipungen i andre utgaver.

  SvarSlett
 7. Hei Lisa! Du må ta en titt her: http://dollandesign.blogspot.no/
  Du er etterlyst ;)

  SvarSlett
 8. Tror du skal ta en titt her: http://dollandesign.blogspot.no/

  SvarSlett
 9. Takk for tipset Klarafina og Grete! :) Nå har jeg vært inne på bloggen til Dollandesign og gitt henne adressen min. :)

  SvarSlett
 10. Et svært dyktig, detaljert, gjennomført og super søtt arbeid! Minipungen er min favoritt, og falt helt for denne modellen! <3 Herlig og flott innlegg, og bambiene er så søte! (Forstår godt at du samler på bambier. ) :)

  Cathrin

  SvarSlett