fredag 23. august 2013

Enkel redesign av kjole


Jeg har fått flere poser med klær av søte Anita. Klærne er omtrent ikke brukt og er en del for store. Det er spennende med omsøm. Dette er det første resultatet. En altfor vid kjole med en hals jeg ikke kler, men i et godt og varmt stoff, ble med enkle grep til en kjole etter min smak. :) Fint med mørk brun og beige.


Halsen bare klippet jeg rett av, lot det stå igjen 3-4 cm, brettet stoffet bare enkelt inn en gang, og sydde  flerstings sikk-sakk to ganger rundt.


Myket opp kjolen med en rosett, laget av stoff fra halsen, og en passende knapp.


Lurer du på hva det gule på bildet er .. så er det en snøfreser .. :)
Jeg sydde kjolen inn 3 cm i hver side. Jeg ble veldig fornøyd med min nye kjole! En fin og varm kjole å bruke høst og vinter. Kjolen stopper litt ovenfor knærne og det er fint med brune støvletter til. Noen ganger er det lite som skal til ..

Ha en god helg! :)
post signature

8 kommentarer:

 1. Så flink du er til å se muligheter til re-design , mye fint og unikt kan komme ut av det , flott kjole
  ble det :))

  SvarSlett
 2. Takk for inspirasjon - kjolen din ble super:) I stablene på arbeidsrommet mitt ligger det flere prosjekt av typen redesign - bare å sette igang, men må rydde litt først...;) Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig kjole! Den ble kjempestilig. Jeg har virkelig sansen for redesign. Jeg har et stort skap med aktuelle klær til redesign, men det blir bare med tanken. Må skjerpe meg snart. Så at du også var etterlyst hos Dollan design;)

  SvarSlett
 4. oh Lisa you are so clever and what a pretty dress,it looks fantastic on you.xx

  SvarSlett
 5. Så flott du ble i ny kjole - smart med redesign :-)
  God helg.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fin du ble Lisa.Fint at du kunne bruke noe av stoffene.Koselig:)

  SvarSlett
 7. Redesign er spennende og når resultatet blir så fint så er det ekstra morsomt. kjolen fikk nytt liv og ble kjempetøff. Jeg tok en skinnjakke med store flipper på og lagde kort ståkrave og det ble jeg fornøyd med...

  SvarSlett
 8. Kjolen ble kjempefin! Det ser jo veldig spennende ut med redesign, men det har jeg ikke prøvd meg på. :-)

  SvarSlett