fredag 18. desember 2015

Hvit og lilla toalettveske


Karianne bestilte en toalettveske i julegave til datteren. Håper Ingeborg får mye glede av denne. Disse stoffene har jeg brukt noen ganger før, men ikke med den lyseste i bunn. Jeg har brukt platevatt inni. Navnet har jeg skrevet for hånd og er brodert med 3 tråder moulinegarn. Mål: 23 x 33,5, dybde: ca 12 cm.


Har brukt tynn volumvliselin under hjertet. Det er lettere å åpne glidelåsen med en snor å holde i. Treperler pynter opp. Snora er opprinnelig på 2,5 x 42 cm. En skråbåndbretter er fin å bruke for å lage snorer, se i dette innlegget her.


Inni vesken har jeg laget 4 like store lommer på hver side. Jeg har laget fremgangsmåten på glidelåsavslutning her.


Under ser du det nydelige collaget Cathrin lagde til meg. :)Ønsker alle mine besøkende en riktig god jul! :)
post signature

4 kommentarer:

 1. Så søt toalettveske! Lilla er lekkert, og jeg elsker lilla. Jeg tenker den faller i smak, og så er det jo ekstra koselig med navnet som er brodert på den. Fine detajer både med applikert hjerte, pynteknapp og blonder. Det er alltid så koselig å se innom bloggen din! En riktig god jul til deg også, Lisa! :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige farger!! Synes denne var skikkelig delikat og fin! <3 Jeg er helt sikker på at Ingeborg vil få mye glede av denne! :) Kjempe heldig er hun!! :) Du er så flink! <3 Klem fra Cathrin

  SvarSlett
 3. Nydelig toalettveske! Heldig hun som blir eier av denne.
  Ønsker deg og dine ei riktig god jul!

  SvarSlett
 4. Så fin og lilla er ei fin farge på det meste:)

  SvarSlett