lørdag 16. januar 2016

Bokomslag i grått og rosa


Dette bokomslaget har jeg sydd til en søt og dyktig kollega, som nettopp har sluttet hos oss. Hun ønsket en bambi som pynt, og jeg vet hun liker grått og rosa. Håper gaven kommer til nytte! :)

Jeg tok først noen innebilder som jeg ble sånn passe fornøyd med. Så da var det bare å ta på seg støvler og vasse rundt i den dype snøen i hagen. :) Litt snø i støvlene og kalde fingre var verdt dette bildet. Lurte en stund på hva jeg skulle legge bokomslaget på, men når det er dyp snø overalt må en bruke det en har for hånden. :D Snødekte grener synes jeg var en fin bakgrunn.


 Navnet har jeg skrevet for hånd. Måtte skrive det noen ganger før jeg var fornøyd, det er brodert med 2 tråder grått moulinegarn. Har brukt tynn volumvliselin under. Var ikke helt sikker på om jeg skulle ha med blonden, men syntes den gjorde seg godt. På innsiden av yttersiden har jeg strøket på tynn volumvliselin.


Her ser du innsiden. En treperle pynter opp. En snor er praktisk å ha, Det er opprinnelig en bit som måler 2,5 x 42 cm. Se hvordan jeg lager snor her.


Navnelappen min satt jeg på baksiden.

Ha en god dag! :)
post signature

7 kommentarer:

 1. Riktig søt, jeg tenker dama blir fornøyd jeg:) Heldig du som har snø, her er det barfrost, men akkurat nå kommer det hvite små dun fra oven:)

  SvarSlett
 2. For et nydelig boktrekk. Dette vil nok glede henne langt inn i hjerteroten;) Blonden pyntet opp.

  SvarSlett
 3. Bokomslaget som Du sytt är vackert, tycker jag.
  Spetsen som Du har använt passar mycket bra till också,
  som en extra detalj.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. So super cute Bambi cover!!!!! :D <3 Beautiful designed :) You're so clever :)
  Triple hug from your big fans Ronny & Cathrin

  SvarSlett
 5. Så søtt bokomslag! Det er så herlig bambimotivet du bruker. Flotte bilder du tar, og er enig med deg at bildet var verdt både kalde fingre og snø i støvlene. Ja, hva gjør vi ikke for å få tatt bilde ute. Du i busskuret og jeg tar duker med på tur. Ha en fin uke! ;-)

  SvarSlett
 6. Nydelig bokomslag! Er sikker på at mottakeren blir fornøyd :)

  SvarSlett
 7. Vakkert ble det! Syntes blonden virkelig ble kronen på verket. Ønsker deg en flott dag :)

  SvarSlett