tirsdag 8. mai 2018

Fruktpose .... med god plass, til for eksempel epler. 😊 Kan selvfølgelig brukes til grønnsaker også.
Syveiledning finner du her.Fant en liten rest tynt stoff på loftet, akkurat passe til denne til posen.
En rosa treperle pynter opp.Inspirert av det flotte innlegget til Birthe og Ninas Syrom, sydde jeg denne frukt- og grønnsakposen. Skal se etter blondegardiner i bruktbutikker, med litt mer gjennomsiktig stoff. Denne posen måler 35 cm x 28 cm.   Hadde ikke noe passende snor så jeg lagde en snor av det samme stoffet. Bare brettet en remse sammen mot midten og sydde sikksakk midt på. Det tar under 5 minutter å lage en slik pose.


Denne bleien er så fin, og veldig praktisk.
Bruker en på hver side av bordet, de holder duken på plass. Det blir noen rustflekker her og der, men litt jern i maten er vel bare sunt .. :)


Stoffet hadde ligget på loftet i noen år, så da var det greit med en liten håndvask. En liten marihøne hadde funnet en plass på posen da jeg kom ut igjen. En lykkepose! :) Ja, en lykke for miljøet om flere bruker slike poser i stedet for plastposer. Det gir også en god følelse å bidra til mindre plastbruk.


Et herlig vær i dag også! :)

Lag deg en god dag! :)
post signature

3 kommentarer:

 1. Så flott den ble! Vips så hadde du sydd deg fruktpose du også. Håper mange får lyst å kutte ut plastposene. Så er det jo ekstra bra hvis vi kan bruke gamle gardiner. :-)

  SvarSlett
 2. Hi Lisa i think these bags are a great idea and must make some for me ,well done my friend xx

  SvarSlett
 3. Kjempe fin fruktpose - hva er vitsen med å gå med stygge bæreposer som er stygge for miljøet når man kan istede ha søte fruktposer som itilegg hjelper miljøet ? :D :D Kjempe søte bilder :D
  Cathrin :D

  SvarSlett