tirsdag 1. april 2014

Påskekurv


Herlig med sol i dag! Denne kurven er resultatet av samsying på Quiltesiden, i går. Det er første gang jeg har blitt med på samsying, og det er første gang jeg har sydd en kurv som denne. Veldig gøy! :) Endelig fikk jeg brukt et grønt stoff med høner og kyllinger, og det knallgule stoffet (har tidligere vært "himmel" på en barneseng). Det grønne stoffet delte jeg på midten, snudde mønsteret på den ene delen, slik at mønsteret blir rett vei, både på baksiden og forsiden. Var litt spent på hvordan det var å bruke platevatt inni, men ble fonøyd med det.


Har bare quiltet i bunnen, og der ble det et rutemønster.


Appelsiner hører til. Den søte kyllingen har yngstemann laget.


Hadde ikke 4 like knapper, men fint med ulike også. Ikke lett å se det her, 
men to av knappene er grønne små hjerter."Dottene" minner om gåsunger.De utvendige hjørnene er presset inn med fingrene, og festet med noen sting. Synes dette er penere enn å ha hjørnene stikkende ut. Vil du sy en slik kurv, se her

----------------------

Collaget er laget av Cathrin.

Ha en god dag! :)
post signature

12 kommentarer:

 1. very cute Lisa,well done.xx

  SvarSlett
 2. Koselig påskeuken, og så smart å snu stoffet på halvparten slik at motivet blir pent på begge sider!

  SvarSlett
 3. Kurven var herlig med både kyllinger og høner :) ja, det er gøy med samsying så jeg blir vel med neste gang :) ha fine vårdager !

  SvarSlett
 4. Fin påskkorg! Gillar dessa korgar som man kan sy på lite olika sätt. Gillar både tyget och knapparna.
  Härligt med våren när det grönskar och växer i naturen.

  SvarSlett
 5. Dette ble en kjempeflott kurv :-) Så smart at du delte stoffet slik at det ble likt på begge sidene. Samsying er koselig og det SÅ artig å se hvor forskjellig en og samme sak kan bli :-)

  SvarSlett
 6. Åååhh for et fantastisk koselig påskeinnlegg med noen svært sjarmerende påskebilder, med påskesola som lyser opp i bildene!! :) Påskekyllingen Odd har laget er så søt, og ja, påskekyllinger, gåseunger og appelsiner hører til i påsken, og påskesolen!! :) Nå fikk jeg skikkelig påskestemning her! :) Helt utrolig skjønn vintage - aktig liten påskekurv! Det grønne påskestoffe var helt nydelig til det gule stoffet med grønne prikker! Så søtt at prikkene ligner på gåseunger også :) For en herlig påske kombinasjon, og den fine grønne knappen med gulldetaljene var prikken over i`en!! Hælledussen så søt! :) Nå er det bare å glede seg til påske! :) Og det beste tiden, er de dagene hvor man gleder seg og pynter opp med hjemmelaget påskepynt! :) Stor påskeklem fra Cathrin

  SvarSlett
 7. Fin kurv du har laget! Den blir fin til påske :)

  SvarSlett
 8. Disse kurvene er så fine. Har planer om å sy flere jeg også, men det blir nok ingen til denne påsken. Koselig påskefarger du hadde valgt. :)

  SvarSlett
 9. Flott kurv :)
  Da kan bare påsken komme....

  SvarSlett
 10. Kjempefin påskekurv. Ha ei fin syhelg:))

  SvarSlett