fredag 30. oktober 2015

Stor lilla sminkepung


Flott med lilla til den grå bakgrunnen, som heter filtarve. Nå har jeg sydd en del i disse to lilla stoffene. Navnet har jeg brodert med 2 tråder moulinegarn. Har brukt tynn volumvliselin, både under navnet og hjertet. Inne sminkepungen har jeg brukt platevatt. Snora i glidelåsen pynter opp, samtidig som den gjør det lettere å åpne glidelåsen. Sminkepungen måler ca 28 x 17,5 cm. Spesielt og artig kallenavn dette. :)


Pungen har 4 like store lommer og har skjulte sårkanter. Snora lager jeg ved å kutte en remse på 2,5 cm x 42. Fremgangsmåten jeg bruker, ser du her.


Her er pungen fotografert på bussen, på vei til jobb. :) Det skulle jeg ikke ha gjort, for jeg var kvalm resten av bussturen.

Ha en god dag! :)
post signature

10 kommentarer:

  1. Jeg har en, og to venninner samme i denne lillafargen. Kjempefornøyd! Skal ikke se bort fra at du får flere bestillinger :-)

    SvarSlett
  2. Jag som har en förkärlek till lila tyger blev genast förtjust i Din sminkväska!

    Dollandesign

    SvarSlett
  3. Så dejligt at læse nyt blogindlæg fra dig, og fin sminkepung.
    God weekend :)

    SvarSlett
  4. Takk for koselig kommentar! :) God weekend, til deg også. :)

    SvarSlett
  5. Så søt sminkepung! Lilla er favorittfargen min. :-) Jeg sitter og smiler når jeg leser om fotograferingen på bussen. Hva gjør vi ikke for å få perfekte bilder. Har selv tatt med meg vesker både på fjellet og ned til vannet for å ta bilde til bloggen. Alltid koselig å se innom bloggene dine! Ha en god søndag!

    SvarSlett
  6. Lovely makeup purse, as always!! Sweet colors with cute little buttons that matched well! And I also think this pleasurable purple color is always an adorable, comfortable color, which in my opinion you do not get easily bored of watching on it. :) :) Cathrin

    SvarSlett