tirsdag 30. november 2010

3 poser med blondekant

Enda noen poser sydd etter Timoteis flotte veiledning.
Posen til venstre er sydd av en brodert duk og posen til høyre er sydd av et kjøkkenforkle, tror det er i lin. Begge posene er fòret med et hvitt dynetrekk med noe blått. Posen i midten er pyntet med et hjerte med sølvfarget tekst og er fòret med beige smårutete stoff.
Det var kaldt å ta bilder ute i dag ... brrrrr ... godt å komme inn i varmen igjen. :)

Hvilken pose synes du er finest?

2 kommentarer:

  1. Disse var jo helt nydelige! Følte at dette var en slags trio/en serie, da de kledde hverandre veldig godt og hørte sammen. Derfor vil jeg si det er vanskelig og si hvilket av dem jeg synes er finest. Var en kjempe vakker trio, som hadde gjort seg på hylla i stuen min i samme rekkefølge du har satt dem på dette bildet. Kjempe nydelige var de! Spesielt den lyseblå med snøfnugg på siden var helskjønn! Du er så utrolig effektiv om dagen, veldig flink er du! Ros for fint bildet også!
    Klem fra Cathrin

    SvarSlett
  2. Så fine, alle sammen!
    Kjempelurt å klippe av en liten firkant i hvert hjørne før du syr. Har hørt om flere som gjør det på den måten og det er jo kjempesmart. Jeg har også prøvd det da jeg lagde noen lysposer. Mye enklere å få hjørnet helt rette også på den måten. En lærer noe nytt hele tiden :)

    SvarSlett