lørdag 12. mars 2011

Fra Litt av mitt :)


Har jeg ikke lekker påskepynt?! Jeg var så heldig å få bytte disse 9 nydelige kurvene som Jorunn har heklet, mot en snørepose som jeg har sydd. Se bilde av posen litt nede på denne siden.


Det gjør seg med marsipanegg i forskjellige farger ...


Får vel prøve å vente med å spise dem til påske ...


Gåsungene her er fortsatt lyse ...




Her har gåsungene allerede begynt å bli grønne, men er fortsatt fine og etter hvert blir de gule og lodne. Tusen takk Jorunn! :)

8 kommentarer:

  1. Så lurt og bytte slik. Kurvene er kjempeflotte:)Så flotte sømarbeider du lager!

    SvarSlett
  2. Så morsom og "annderledes" påskepynt. Fint å kunne bytte. Liker stoffposene dine godt!!

    SvarSlett
  3. Å, sååå gøy å se "mine" kurver hos deg! Det var lurt å putte marsipanegg oppi, det ble fint :) Veldig hyggelig å høre at du likte de. Jeg er også veldig fornøyd med snøreposen jeg fikk av deg, så dette vil jeg si var et vellykket bytte. Så takk til deg også :)

    SvarSlett
  4. Å, var det marsipan..? Jeg trodde det var såpe eller noe sånt. Da tror jeg at jeg kommer en tur og smaker.. Er egentlig ikke så glad i marsipan, men dette så fristende ut!
    Siri:-)

    SvarSlett
  5. Dette var noen søte små kurver da :-) Heldig du som har fått byttet til deg disse. Ser lekkert og godt ut med marsipaneggene - de passer jo perfekt.

    SvarSlett
  6. Disse var skjønne ! Du hadde mye fint, la meg til som følger og :)

    SvarSlett
  7. Disse var utrolig fine! Du er ute i god tid med påskepyntinga, ser jeg;)!

    SvarSlett
  8. Dette ble så utrolig fint, snakk om koselig påske-stemning, kurvene er jo bare helt supersøte, og synes det var en strålende ide og bruke de på denne måten! KOSELIG!
    Cathrin

    SvarSlett