mandag 11. juni 2012

Etui til bestikkLiv bestilte et bestikketui, som en eldre bekjent av henne, skal brodere på. Det broderte etuiet skal igjen gis bort. Skal spørre om jeg får et bilde av det broderte etuiet .. :) Jeg har kviet meg i flere uker for å begynne på grunn av mønster som måtte lages og buene på rommene. Fikk nemlig et gammelt etui jeg skulle bruke som mønster. Stoffet jeg har brukt er et blandingsstoff av lin og bomull. Jeg synes den turkise fargen passet godt til. Det er plass til 12 deler i etuiet. Mål: 34,5 x 65cm. 78 cm på det lengste.På de nederste bildene er etuiet avbildet på Bronseblad. I og med at jeg sydde fast snora i spissen, måtte jeg ha en knapp over festningspunktet. Synes det ble pent med en liten sølvknapp! Etuiet skal kanskje også brukes til sølvtøy .. Må si jeg ble veldig fornøyd med det hele .. :)

Ha en god dag! :)
post signature

6 kommentarer:

 1. Kjempefint:)
  Jeg har lagd 4 bestikk etui til svigermor for sølvtøyet hennes. Og det var sannelig en stor jobb synes jeg. Så broderte jeg på med hvilket bestikk som skulle være i hvert enkelt etui :)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble. Spennende å se når det er helt ferdig også... :)
  Ha en flott dag.. :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 3. Jeg har mange ganger tenkt på å lage slike til min mor , men utsatt det hver gang :-)
  Og når dere sier det var mye arbeid , er jeg glad for at jeg ikke begynte :-)
  Takk for gode ord på bloggen min :-)

  SvarSlett
 4. Ja her har du GOD grunn til å være fornøyd! Skjønner ikke helt hvordan du får det til, tror jeg hadde klødd meg mange mange ganger i hodet før jeg hadde kommet halvveis ;)

  SvarSlett
 5. Ååh denne likte jeg utrolig godt! Så herlig den var, og den turkise fargen passet veldig godt til ja! Veldig praktisk, personlig og elegant og ha en slik en! Og veldig fine bilder! :)

  Klem fra Cathrin :)

  SvarSlett