mandag 10. juni 2013

Reisemappe

Lurer du på hva blomsten heter, er det slirekne. :)

Jeg har sydd meg en reisemappe etter den flotte veiledningen til  Snella design! :)
Den var enkel og morsom å sy. Takk, snella deg, Heidi! :D

Brukte stoff fra en olabukse på yttersiden og på to av lommene inni. Syntes det ble litt tykt, så på de neste skal jeg bruke vanlig stoff. Jeg har ikke brukt veskeinnlegg og ikke vliseline på lommene i olastoff. Skal  gjøre som Snella neste gang,  og sy buede linjer på yttersiden. :)

Bakgrunn: Den flotte bunndekkeren vårkjærminne.

Det mønstrete stoffet har vært et putetrekk. Det er første gang jeg har satt på magnetlås. Skal du ha kort med magnetstripe inni, tror jeg det er bedre å bruke borrelås, så ikke kortene blir avmagnetisert.

Ha en god dag! :)
post signature

8 kommentarer:

 1. Den ble flott, Lisa! Ja, du har et poeng med magnetlås og magnetstriper..., men tenker at bankkort har jeg i lommeboka. De kortene jeg tenker på inni her - er forsikringskort og helstrygdekort - noe de fleste må ha med på ferie:) Olastoff blir nok litt tykt, og kanskje også vanskelig å vrenge med pene hjørner. Men man gjør seg erfaringer på denne måten, og gjør noe litt annerledes neste gang. I mine ble det plass til iallefall 2 pass på hver side, så det kan for mange bli hele familiens feriemappe:) Takk for flott presentasjon av reisemappa mi - og god ferie til deg og dine:)

  Hilsen Heidi

  SvarSlett
 2. Denna lilla förvaringsmap blev fin, tycker jag. Jeanstyg är bra till allt möjligt och passar att kombinera med vilket tyg som helst!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Den ble tøff! Olastoff er jo litt tykt så en kunne kanskje ikke ha vatt inni ,bare sy noen quiltesømmer i for- og olastoffet før en lager lommer og..Jeg har ikke sydd denne , så jeg vet ikke om det blir slik hodet mitt tenker nå;))Din ble i hvertfall fin:)

  SvarSlett
 4. Denne var fin! Kanskje jeg må prøve meg på det mønsteret også. Hadde vært snedig med en reisemappe til ferien.

  SvarSlett
 5. Veldig fin reisemappe du har sydd deg , har lyst til å sy denne jeg også, så den må settes på lista sammen med annet jeg har lyst å sy :)

  SvarSlett
 6. Søt og utrolig praktisk med en slik en nå som det nærmer seg sommer og man skal reise på ferie! :) Gleder meg til sverige turen med Mads, deg, ungene og meg! :) <3
  Stor klem fra Cathrin

  SvarSlett
 7. Nydelig reisemappe, veldig sommerlig og røff på samme tid.
  Blomsten heter helt riktig Ormeslirekne og jeg fraråder på det sterkeste å ha den i hagen! Maken til ugress *erfaren*

  SvarSlett