fredag 28. januar 2011

Oddemann 10 år! :)


I dag fyller yngstemann 10 år! Gratulerer med dagen!!!  Han gleder seg til å feire dagen på Hoppeloppeland sammen med broren sin, Odin, og 21 kamerater.

Nedenfor ser du litt mer av pinnsvinet han har sydd, han har fått litt hjelp av meg. Vi kjøpte mønster på Stoff og Stil. Odd er glad i det nye kosedyret sitt. :)

5 kommentarer:

 1. Muito interessante e criativo seu "porquinho"....

  SvarSlett
 2. Hei. Det er bare et ord jeg kan bruke: IMPONERENDE! Det blir moro å se om det blir sydd flere dyr etterhvert! Gratulerer med nytt husdyr, Oddemann, og gratulerer med dagen! Hilsen fra Siri

  SvarSlett
 3. Bilde og pinnsvinet var veldig
  fint,hils Oddemann og si han er flink !
  P.M

  SvarSlett
 4. Veit du, jeg sådde blodbeger i går natt :) Frøene har ligget der en mnd og ventet, midt på stuebordet for å riktig provosere meg til å så, og i går ble det endelig til at jeg fikk gjort det.
  Det er smart å så i januar ja, for de er treeege i starten. Så artig at du har sanket frøene fra egen plante da:)

  Og skikkelig kult pinnsvin!

  SvarSlett
 5. Wow!!!! Saa flink Oddemann har vart, tydelig at han har arvet kreativitet-talentet ditt, kjempe stilig pinnsvin!! Igjen, hils fra meg og si gratulerer saa masse med dagen som var, og at jeg haaper han koste seg skikkelig paa hoppe loppe land, noe jeg troe han gjorde;) Saa koselig bilder! Naa ble jeg i godt humor!

  Klem fra Cathrin

  SvarSlett