torsdag 19. mai 2011

Utfordringen ..


Det blir spennende å se hva du får ut av disse stoffene, sa Siri. Jeg fikk en del lange strimler, noen småbiter og et litt større stykke stoff av henne en dag vi sydde sammen. Valget falt til slutt på denne puta.
På forsiden av puta har jeg kun brukt stoffene jeg fikk. På bakstykket brukte jeg samme stoffet som er i rammen på puta og skjøtet med et smårutete blått skjortestoff øverst. Oppskriften fant jeg i boken "Hånd i hanke" av Anne-Pia Godske Rasmussen.
Må si jeg ble kjempefornøyd med resultatet! :)
Mål: 40 x 40 cm


Her går det i blomster .. :)En veldig delikat sammensetning, syntes nå jeg .. :)
Denne puta beholder jeg selv, ja.
Tusen takk for de flotte stoffene Siri!

5 kommentarer:

 1. En lekker og delikat pute dette her. Herlig fargekombinasjon :-)
  Liker godt vesken under også - rufseteknikken er kjempegøy.
  Ha en strålende uke :-)

  SvarSlett
 2. Så fin pute du sydde av stoffbitene! Jeg hadde ikke tenkt tanken på å kunne bruke alle stoffene sammen. Nå ser jeg også bedre hvordan jeg kan sette sammen disse stoffene (som jeg jo har mer av.) Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 3. Nydelige farger i puten:) Fin måte å bruke restene på:)

  SvarSlett
 4. Ah! Så lekker pute da!!!
  Synes de stoffene passet perfekt sammen, den blir FIN i sofakroken eller der du bruker den :)
  Tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg, de varmer og livner opp bloggen min, så TUSEN TAKK!! Og GOD HELG til deg også!!

  SvarSlett
 5. Denne puten er den mest fantastiske puten jeg vet om! Stripende i de forskjellige fargene og mønstrene passer rett og slett helt PERFEKT sammen, nesten som de var ment for hverandre! Puten er så behagelig å se på, at jeg kunne sett på den i evigheter. - Og det fine blåe blomstrete stoffet rundt puten som er formet som en vakker ramme, som bare gjør prikken over i`en! Det er akuratt som det hviler en slags fred og lykke over denne puten, og jeg er helt bergtatt av den!
  Klemmer fra din datter Cathrin

  SvarSlett