fredag 22. mars 2013

Gul som solen ..Her er endelig mitt neste bidrag, til min Give away,  se forrige innlegg! :D
Det tok litt lenger tid enn jeg regnet med .. Det gule retrostoffet hadde jeg bestemt meg for, men stoffet til toppen var det ikke lett å plukke ut. Prøvde med blått, grønt og brunt, i forskjellige nyanser. Til slutt bestilte jeg dette svarte stoffet med hvite prikker, hos Polarquilt, det heter "Party in Paradise"! :)


Jeg hadde èn stor gul knapp liggende .. og denne var ikke dum .. :)Vet det er flere som ikke liker gult så godt. Jeg synes gult er en varm og fin farge som en blir glad av å se på. Tenk på solen, påskeliljer, påskekyllinger, solsikker, vårens første hestehov, sitroner, sitronsommerfugler, krypfredløs og løvetann ..  :D)
Den første vinneren som blir trukket ut, får selvfølgelig velge sminkepung. Om vinner nr 2 ikke er fornøyd med den gule (om det blir den da ..), syr jeg en ny, i en ønsket farge! Siden såå mange  har meldt seg på har jeg bestemt meg for en premie nr 3:  velg stoff  og farge selv, send meg gjerne biter av yndlingsstoffet ditt, og jeg syr en til deg! :) Så gøy at såå mange vil være med!!! :D


Ønsker alle en god og solfylt påske! :D
post signature

12 kommentarer:

 1. Næ`æ! Nå kom jeg i påskestemning! Så utrolig påskeskjønn denne var! :) Og så fine bilder!

  Flinkeste mamman min!

  Klemmer fra Cathrin

  SvarSlett
 2. Så fin og stemningsfull!
  Og veldig fine bilder med kyllingen og snøen :-)

  Klem fra Mads

  SvarSlett
 3. Jag tycker att det är så häftigt att se hur "olika" en toalettväska kan bli på grund av olika tyger när den är sydd efter samma mönster!

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Får håpe det blir meg som blir vinner nr. 2 da;) Jeg likte den gule kjempegodt og ville blitt kjempeglad for den:))) Strålende påske til deg:) Klem

  SvarSlett
 5. Gult er ikke yndlingsfargen min, men på slike ting som ei toalettmappe syns jeg fargen er helt grei ! Som du sier så blir man jo i godt humør av å ei frisk gul farge. Sminkepungen var kjempefin,og fargekombinasjonen var knæsj!!

  Ønsker deg ei herlig påske :-)

  SvarSlett
 6. Så flott den var og da. Passer jo godt nå som påsken starter;))

  SvarSlett
 7. love the yellow with the black Lisa and it is such a happy colour,well done.xx

  SvarSlett
 8. Perfect for Easter, Lisa! And the top fabric in black and white polka dots - perfect complement for the retro pattern!

  SvarSlett
 9. Så fin den var!
  Nydelig påskegul!
  God Påske til deg og dine!
  Klem Nina

  SvarSlett
 10. Den ble kjempefin da :)
  Ha en forsatt fin påske, klem.

  SvarSlett