fredag 10. mai 2013

Olanett med kontraster


Nettet er sydd av olabukser. Se samme type nett i andre farger her!  
Mål på selve nettet: 39 x 39 cm. Hanken er ca 89 cm. Lagde denne hanken litt kortere enn på det forrige nettet. Jeg lagde et rektangel i olastoff  (omtrent på samme størrelse som på bunnen, men litt kortere) med glidelås som jeg tråklet på i åpningen. Cathrin ønsket at nettet kunne lukkes. Men resultatet ble ikke pent ..
Det prikkete stoffet har vært et dynetrekk! Prikker er så søtt! :) Har sydd 3 lommer i dette nettet.


Hanken kan lett bli for tykk med et dobbelt lag olastoff,  Synes hanken  ble fin med ett lag olastoff og et lag prikkete stoff. Fremgangsmåten fant jeg i boken "Vesker og bager" av Lise Bergene. Hanken plassert på denne måten gjør at nettet ser slaskete ut når det er tomt/eller lite i det. Og det er kanskje ikke så nett .. :D 
Skal prøve ut en annen løsning .. en dag .. :)


Ha en god helg! :)
post signature

11 kommentarer:

 1. Whoho! Knall tøff!!!! ;) Gleder meg til å kunne bruke den! ;)

  Klem fra Cathrin

  SvarSlett
 2. Kassen som Du sytt ser bra ut , tycker jag. Jeanstyg kan man använda i alla lägen!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. wow love this bag Lisa,a lovely bag to take shopping,well done.xx

  SvarSlett
 4. Tenk så mye fint man kan lage av gamle olabukser. Denne var kjempefin ! Og med dynetrekk som for blir det jo et supert gjenbruksprodukt. Liker masse !

  SvarSlett
 5. Så tøff veske du har sydd! Veldig kjekt å ha en slik god og romslig veske, tilogmed gjenbruk! Tusen takk for komentar hos meg, jeg visste ikke hva planten het- nå vet jeg det!

  SvarSlett
 6. Alt du lager blir fint! Blir glad hver gang du legger ut noe nytt du har lagd,
  Klem, Trine

  SvarSlett
 7. Ja olastoff er anvennelig til vesker og bager. Og ditt ble fint og med hanken slik henger den godt på skuldra (hvis en ikke er som ei soloflaske) :) Jeg får lyst å ta fram alle olabuksene jeg har spart når jeg ser veska for jeg har et ønske om å sy meg ei veske med prikkete stoff, litt rødt , litt hvitt , blonder og olastoffet :) hm..

  SvarSlett
 8. This is such a cool bag, Lisa! It looks like taken straight from a fashionable 60's magazine! And sweet polka-dotted pockets on the inside are so handy and thoughtful!

  SvarSlett