fredag 31. januar 2014

Hjerte og roser


En overraskende nyttårs hilsen fra Romania, resulterte i dette innlegget. Jeg fikk et fint håndlaget kort og et søtt lite bokmerke av Meeha Meeha. Se den flotte bloggen hennes her. Inspirert av de nydelige rosene jeg fikk av foreldrene mine på nyttårsaften, og at jeg visste at Meeha liker denne farger, og at hun likte disse hjertene, sydde jeg dette til henne.


Det rosa stoffet er laget av 100 % silke. Jeg fikk en bluse av Kari H, en tidligere god kollega, som jeg kunne sy noe av.  Hun kjøpte blusen i Thailand. Siden stoffet er veldig tynt, brukte jeg et rosa bomullsstoff under. Jeg har en del rosa knapper på lager, men ingen passet her. Heldigvis fant jeg en passende knapp i Lillestrøm sysenter.


På trappa ned til hagen ..


Denne glassbollen har jeg aldri brukt, men nå var den veldig fin å bruke. :)Ha en god helg! :)
post signature

11 kommentarer:

 1. Så fint hjerte og nydelige roser! Du tar alltid så fine bilder :)

  SvarSlett
 2. Det var vakkert med rosa fargen i snøen. Så artig å få hilsen fra en bloggvenn, og så kjekt å sende noe du har laget tilbake. Hun blir nok kjempeglad for det fine hjertet. :-)
  Ha en god helg, Lisa! :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige roser! Har du virkelig hatt disse helt siden nyttår??? Her i huset varer ikke roser lenger enn noen få dager!.... Koselig hjerte!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg er nok ikke så flink med roser. Tok bildene for ca 2 uker siden. :) Når rosene begynner å henge med hodet, klipper jeg av nesten hele
   stilken og legger dem i en bolle med vann. Da holder de noen dager til. :)

   Slett
 4. Helt herlig! Dette er det vakreste blogg - innleget jeg har sett! For noen fantastiske bilder, - så mye skjønnhet som ligger i de - stemningen med hjertet, rosene, fatet kvistene og snøen, - magisk - du er ikke bare en praktfull sydame, men også en dyktig fotograf! - Og var helt spesielt det bildet som ble tatt ved det ene trappetrinnet ned til hagen deres.. Jeg falt helt pladak for dette rosa lille hjertet med den fine blonden som krysset hjertet på en elegant måte, og knappen i midten som gjorde hjertet utrolig søtt - skjønner godt at du kjøpte den, er så mye fint i "Lillestrøm sysenter"! Synes den lille bøyen nederst på hjertet er så sjarmerende!<3 Disse er så søte! <3
  Glade vinterklemmer fra Cathrin :)

  SvarSlett
 5. Nydelig hjerte og roser , det virket så stemningsfullt med det rosa mot den hvite snøen, vakkert var det :)

  SvarSlett
 6. Oh, Lisa, thank you for completely spoiling me!
  I cannot believe that I am the owner of this adorable heart in elegant silk <3 and it's all mine:)
  Love the decor of white and pink in the snow - and pink like you know is perfect for my decor too! So thank you again, the most lovely of surprises!

  SvarSlett
 7. Så nydelig hjerte du har sydd av silkestoffet! Så koselig å få en så fin gave i posten! Tusen takk for alle koselige hilsninger på bloggen min fra deg!! :))

  SvarSlett
 8. Nydelige rosebilder;)
  Håper du fikk brukt støvsugeren litt i dag;))

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 9. Det var et nydelig hjerte og passet veldig godt sammen med nydelige roser! Smart måte å få de til å vare litt lengre , du hadde der... det skal jeg prøve neste gang jeg får roser og:)

  SvarSlett
 10. Lekkert hjerte. Passet fint sammen med rosene.
  Ha en fin søndag :))

  SvarSlett