søndag 7. september 2014

4 like i hjerter


Jeg har vært med på Trysilrypa, Norges største fjellmars- og løp for kvinner, i helga. Flere tusen melder seg på.  Dette er 7. år på rad jeg blir med. Jeg og flere kollegaer er så heldige som får være med på den flotte hytta til Trine-Lise. Alltid en veldig koselig tur! :)

Disse hjertene sydde jeg som premier til pakkeleken,  En veldig populær og morsom lek, som har blitt en tradisjon på denne turen. Den går ut på at alle har med seg 4 pk hver, Først legges alle pakkene på bordet. Vi kaster med to terninger. Den som får en sekser først, starter. En etter en kaster, og for hver sekser en får, kan en velge en pakke (ikke pakkes opp). Når bordet er tomt for pakker, er det en i gruppa som setter alarmen på mobilen, på en viss tid. Ingen andre vet hvor lenge. I løpet av denne tiden kaster hver deltaker de to terningene, og for hver sekser tar deltakeren en pakke av hvilken som helst annen deltaker. Bortsett fra av noen som bare har 1 pk. Slik fortsetter det til alarmen går, og deltakerne beholder da pakkene. :) Det pakkes opp en pakke om gangen, slik at spenningen varer lenge. ;)


Den kremgule fløyelsblomsten (tagetes) har så smått begynt å blomstre. Sådde denne altfor sent, godt jeg kan forlenge sesongen i drivhuset. :)

Mønsteret til hjertet er kjøpt på Stoff og Stil. Stoffet jeg har brukt heter jute og hjertene er fylt med vatt. De to stripene har jeg laget av remser på 4 cm.  Dette er det største hjertet, og måler ca 19 x 24 cm.

Ha en fin uke! :)
post signature

9 kommentarer:

 1. Fine hjerter.
  Jeg kender også pakkelegen, den bruges her meget op til jul.
  God mandag til dig.

  SvarSlett
 2. Røffe koselige hjerter :) en artig lek det der !
  ha en fin uke :)

  SvarSlett
 3. Hi Lisa your hearts are very cute.xx

  SvarSlett
 4. Så delikate og fine hjerter til den festlige pakkeleken!

  SvarSlett
 5. De ble nok glade de som pakket opp og fant et så herlig hjerte i pakken.
  Pakkeleken er gøy! Vi har den alltid på julemøte i Haugtussa, quilteklubben her, og i venninneklubben før jul. :-)

  SvarSlett
 6. So very lovely! Congratultions! Love you hearts!
  All my best
  Elisabeth

  SvarSlett
 7. Så utrolige flotte gaver, du er så flink du og må helt klart ha tatt med de skjønneste og mest personlige gavene av de alle hvor du har brukt all din kjærlighet og tid for å glede de <3! Super koselig med trysilrypa tradisjon, og at dere får vært på hytta til Trine-Lise! Og herlig med pakkeleken! :) Nå hadde jeg tenkt å komme på et morsom ordspill med "pakkelek" slik som du alltid gjør, ... men fant ikke på noe, .. Du og di geniale ordspillene dine, skjønner ikke hvor det kommer fra! ;D Stor nattaklem fra din datter Cathrin som er veldig stolt av deg! :D

  SvarSlett
 8. Flotte hjerter du laget!..heldige de som fikk disse:)
  En venninne av meg var med på denne Trysilløpet...ikke snakket med henne etterpå,men tror det var en flott opplevelse:)

  SvarSlett
 9. Jeg lar meg alltid sjarmere av hjertene dine. Heldige var de som vant disse. :)

  SvarSlett