mandag 25. april 2016

Stjerneduk med minner


I fjor sommer var jeg i bryllupet til Richard og Julius. Det var kjempekoselig! De hadde pyntet flott og fargerikt med gult, orange og gull og hvitt.  Fikk lyst til å sy en stjerneduk som minner om bryllupet. Det er litt gull i det orange stoffet. Det svarte symboliserer dressene. Duken måler ca 58 cm i diameter, Se flere stjerneduker jeg har sydd her.


Rosene kjøpte jeg på grunn av fotograferingen. Før synes jeg det var bortkastet å kjøpe avskårne blomster å pynte opp med. De står jo ikke så lenge. Men, hvorfor ikke gjøre det mest mulig koselig. :)


Det var ikke enkelt å bestemme hvilken farge jeg skulle ha på tråden da stikningene skulle sys. Valget falt på mellomgrå, en farge som vises på alle stoffene. 


Utrolig flott! :)


Min alltid blide og dyktige kollega Richard, til høyre, og hans Julius.


Det var flere morsomme leker i bryllupet, med blant annet ballonger. 


Kreativt i glade farger! :)


Ha en fin dag! :)
post signature

8 kommentarer:

 1. Koselig sommerlig duk :)
  Man blir i godt humør av slike farger.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. En härlig färgkombination i Din stjärnduk!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Det var lurt, å sy duk med inspirasjon fra bryllupet :) Den ble tøff!

  SvarSlett
 4. jøss for et utrolig fint bryllup!!!! Wow IMPORNERT over hvordan de pyntet det, så søte de var sammen! NYDELIG duk!!!! <3 Cathrin!!<3<3 :)

  SvarSlett
 5. Så flott det var pyntet der og fin stjerneduk !

  SvarSlett
 6. Så flott stjerneduk, og kjekt når en opplevelse, et minne kan gi inspirasjon og ide til et syprosjekt. Du er en racer på stjerneduker, og fine er de. Jeg syns det var smart å kjøpe roser til fotograferingen. Vakre bilder ble det, og nyt rosene så lenge de varer. :-)

  SvarSlett
 7. Fargerik og fin stjerneduk - masse annet flott du har laget i det siste - lenge siden jeg har vært inne på blogger men deilig og få så masse inspirasjon :-D

  SvarSlett
 8. Så fint minne å få om en slik stor dag. Nydelig stjerneduk med nydelige roser :))

  SvarSlett