torsdag 22. september 2016

To tøffe toalettvesker


Yes, jeg rakk det!! :D Yngstemann, Oddemann, reiser på klassetur til Polen i morgen. Dette er den første toalettvesken jeg syr til ham. Han ble veldig fornøyd. Broren Odin, fikk maken, bare i svart, for to år siden. Den ser du her. Odin ville ha ulveanheng på, Odd hadde ikke noe spesielt ønske. Toalettvesken i svart og rødt har jeg sydd til Courteney, som er kjæresten til Odin. Courteney er på besøk hos oss, og vi skal på helgetur til Skjåk i morgen. Praktisk med en toalettveske da.


En georgine fra hagen pynter opp.


En liten forhistorie til disse bildene: Det regner. Jeg kommer tuslende opp til bussholdeplassen med en kurv med disse to toalettmappene, kamera og paraply, for å ta bilder, da det plutselig kommer nesten en skoleklasse og skal ta bussen. Jeg går oppgitt ned i hagen og venter. Ikke lenge etterpå kommer bussen, og det var veldig bra, for jeg skal på kveldsvakt og har dårlig tid. :)


Fint å ta bilder fra busskuret. :)


Begge veskene har 4 lommer på den ene siden ..


og en stor lomme med glidelås = to lommer, på den andre siden. 
Om du ønsker å sy en slik toalettveske har jeg laget en detaljert veiledning her
Mål til toalettvesken står nederst i innlegget.


Dotten følger som vanlig interessert med på syprosessen.


Koselig med selskap. :)

Ha en fin dag! :)

post signature

4 kommentarer:

 1. Kjempefine, og tøffe :)
  Morsomt når ungdommene synes det man lager er "brukanes"
  God helg!

  SvarSlett
 2. Veldig fint innlegg!! :) Kjempe flink som alltid!!�� Tøffe toalettvesker som passer dem bra! :) Blir spennende å høre hvordan Odd har hatt det på turen�� Så sott at han har med toalettvesken dit!!������ Så morsomt med alle de barna som kom da du skulle ta bilde haha �� Sote bilder av dotten���� Kos deg masse på helgetur�������� klemmer fra datter Cathrin

  SvarSlett
 3. Kjempetøffe toalettvesker! Det gjelder å finne den rette plassen til fotografering, og morsomt med elevene og at du måtte vente. Men må si du fant rett sted til fotografering. De passet jo så godt i sirkelen. :-)

  SvarSlett