onsdag 29. november 2017

Et spenstig bokomslag


Madeleine Benedicte spurte om jeg kunne sy et bokomslag til henne.  Hun er en tøff dame med tatoveringer. Hun liker leopardstoff, rosa, prinsessekrone og bling (ting som blinker/skinner). Leopardstoffet og glassperlene til snora, fikk jeg av henne. Hadde tenkte å bruke dongeristoff som hovedstoff, men jeg hadde noe rosa linstoff på lur. Dette synes jeg passet veldig godt til leoparden, som jeg tegnet av på nettet. Egentlig skulle det lages ansikt også, men heldigvis så det ut som om den ser en annen vei. Så det slapp jeg. Tror det var det peneste også. :)


Har brukt et blondestoff over noe annet hvitt stoff i prinsessekronen. Hvite og rosa perler er sydd på. Navnet er brodert med 2 tråder moulinegarn. Det er første gang jeg broderer navnet på noe annet enn lyst stoff. Synes det ble pent med gammelrosa. Også fordi prinsessekrona kommer bedre frem. 


Fint med litt pynt i halen, eller ..?


Har brukt tynn volumvliselin inni, leopardstoff på baksiden og lommene er laget av det samme gammelrosa som på navnelappen. Pent med en pyntebård med runde former som passet til leopardstoffet. Bruker Grieg notatblokk med 192 sider. Har du lyst til å sy et bokomslag, finner du en flott veiledning på bloggen til Siri.

Et kleenexetui  - en liten overraskelse

Tusen takk for alle koselige kommentarer! 

Ha en god dag! :)
post signature

3 kommentarer:

 1. Jättefint bokomslag o etui till näsdukar! Din kompis blir säkert jättenöjd.

  SvarSlett
 2. Superfin!! Er så kult at baksiden på Leparden er bak og fronten på forsiden av boken, og hvordan du har satt sammen alt er så gjennomført og stilig! Hehe ja det ser ut som Leoparden ser en annen vei og helt enig, det ble finest slik! :) Digger sølv hjerte på halen til Leoparden, og ser så fint at at den sorte ramme matcher leopard-flekkene. Og kronen gjorde at det ble litt mer feminint uttrykk over boken, og ble toppen på fruktkaken :D Fine detaljer og fint matchene kleenex etui <3 !
  Superfint arbeid! :)
  Klemmer fra Cathrin

  SvarSlett
 3. Så tøff, søt og superfin! Stilig med leopard med hjertet på halen, Flott med brodert navnelapp og prinsessekrone er så søt. Du er så flink og alt er så gjennomtenkt og forseggjort. :-)

  SvarSlett