fredag 19. april 2013

En vårlig smykkepung eller en vase .... ja, du leste riktig! :)  Denne er også super å bruke som vase, se lenger ned i innlegget!
Kjenner du igjen det gule retrostoffet? Det er det samme jeg brukte i sminkepungen i min Give away.For en tid tilbake gav jeg en smykkepung til min venninne Meeha, som bor i Romania. Hun er utrolig kreativ og kjempeflink til å ta bilder!  Bildene nedenfor har jeg lånt av  henne. Se fremgangsmåten for hvordan bruke pungen som vase, i den flotte bloggen hennes! Jeg ble veldig stolt og glad da jeg så dette innlegget. :D
  

Nyydelig, ikke sant? :DMeeha er SÅ flink til å sette sammen form og farge! Jeg blir stadig imponert!

Ble du inspirert også?

Ha en god helg! :)
post signature

12 kommentarer:

 1. Det ble rett og slett vakkert. Heldige du som kan sy. Kjekt
  Klem

  SvarSlett
 2. Yellow pouch as the sun, Lisa, perfect with the white beads! So thank you for the beautiful words, maybe we start a fashion with the fabric vases ;)

  SvarSlett
 3. Så lekkert - inspirasjonen flyter ut fra innlegget ditt:) Jeg skal bruke dagen i Tingstuo og få det til å flyte der:) Klem og ha en fin dag du også:)

  SvarSlett
 4. Vilken fantastiskt bra ide´. Att sätta blommor i en liten vas och sedan placera den i Din fina smyckespung. Tufft tänkt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Den var aldeles nydelig ! Både som pung og som blomsteervase. Ha en strålende og kreativ helg. -elin-

  SvarSlett
 6. Så flott!

  Det er så morsomt å se hva kreative mennesker får til :-)

  Tusen takk for trivelig innlegg hos meg. Jeg klippet ikke hakk i sirkelen på de runde putene, men stoffene jeg brukte var veldig tøyelige...

  Ha en magisk dag!
  Klem Nina

  SvarSlett
 7. For et sprudelene og herlig innlegg!! Ble så glad av å lese dette!! Du er så flink! Herlig skrevet om deg i det nydelige innlegget til "Meeha" :)) Stor klem fra Cathrin :)

  SvarSlett
 8. Det er så koselig å lese på bloggen din, blir inspirert til både det ene og det andre!

  SvarSlett
 9. Tusen takk for gaven og hilsen. Kan jo ikke gi bort min vinnerlykke!! Nei sminkepungen er min og alt i bruk!! Det er alltid hyggelig å titte innom din blogg, og denne gangen av en vårlig smykkepung!! Flott som vase ser jeg, men også flott å samle smykkene i på kvelden så man vet å finne dem dagen etter!!Ha en flott uke!! Klem Berit

  SvarSlett