fredag 23. mai 2014

En vårlig løper ..


.. inspirert av epletrærne.  For et par uker siden begynte jeg på denne duken. Jeg hadde en liten stoffrest som minnet meg om blomstringen på epletrærne. Og siden jeg likte påskeløperen jeg sydde så godt, byttet jeg kyllingene ut med hjerter. Fikk sydd lukkekanten i går, og rakk heldigvis å ta bilder før blomstringen var over. Mål: ca 48 x 113 cm.


Siden jeg ikke har et bord jeg liker godt, bruker jeg trappa ..


Denne vasen fikk jeg, da jeg sluttet på skrivestua i Posten, en gang i tiden.


Tre rosa hjerter ble litt i overkant ..


Det lyse stoffet med tekst synes jeg ble veldig fint til resten.Cathrin var på besøk, og vi koste oss i hagen i flere timer. Jeg sydde lukkekanten (på bildet er den ikke ferdig) og Cathrin leste en bok om blåbær, som hun er veldig glad i. :)

Ha en god helg! :)
post signature

13 kommentarer:

 1. Så fin duken din var , flotte farger ,og lukkekanten i mange farger
  likte jeg spesielt godt :)

  SvarSlett
 2. oh my that is gorgeous Lisa well done.xx

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper, og en artig vri av påskeløperen! Flotte bilder du har tatt også.
  Har en tendens til å henge ting opp i trærne jeg også, og lurer av og til hva naboene må tenke når de ser alt det rare jeg henger opp og tar bilder av. :))

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder du har tatt;) God å kose seg ute;) Jeg likte denne varianten av løperen mye bedre en orginalen;) Kjempefin;)

  Kos deg med helg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 5. Så nydelig vårløper! Flotte stoffkombinasjoner:)

  SvarSlett
 6. For et utrolig koselig innlegg av den fantastiske vakre løperen du har sydd! :) Du er så herlig og dyktig! Jeg elsker fargene og "renessanse - stilen" over denne løperen! Fantastiske farger som du har satt sammen, og du var så skjønn der du satt i hagen ved epletreet og sydde løperen ferdig! :) Så mye tid og kjærlighet du legger i arbeidet ditt! :) Denne løperen er rett og slett et lite mesterverk! <3 Takk for en fantastisk pikinik i hagen i går, jeg storkoste meg!! <3 :) Varme klemmer fra din datter :)

  SvarSlett
 7. Og må bare legge til at disse bildene var helt utrolig vakre! Og den skjønne vasen med stork på og det blomstrete epletreet var så helskjønt til løperen! :) Cathrin

  SvarSlett
 8. Fantastisk fin løper, lekre farger, og det var så vakkert ute i hagen sammen med epleblomstene! Helt perfekt! :-)

  SvarSlett
 9. Jag tyckte mycket om Din påsklöpare som Du sytt och visat oss tidigare.
  Att Du nu sytt en annan typ av löpare men efter det mönstret var en kul idé av Dig!

  Dollandesign

  SvarSlett
 10. Hei Elisabeth. Lenge siden jeg har vært innom og kikket på bloggen din (og andres osgå.) Så mye fint du har laget, og flotte bilder! Håpder alt står bra til. Alt vel her. Klem Siri

  SvarSlett
 11. Ja det var en morsom variant av påskeløperen! Så fint det ble med hjerter på. Lurt å ta bilder av duken i trappa. Jeg har heller ingen bord jeg liker særlig godt. Nytt stuebord står høyt på ønskelisten :)

  SvarSlett