mandag 8. mai 2017

Handlenett Timotei


Nå har jeg endelig fått sydd et nett etter det flotte mønsteret til Timotei. Det ble i vårlige farger, sydd av to dynetrekk jeg kjøpte i bruktbutikken Hjelpende Hender, for en stund siden. Dette nettet har jeg sydd til meg selv, og jeg gleder meg til å bruke det! :) Nå er det slutt på alle plastposene i butikken.  Jeg klippet ut mønsteret i småprikkete stoff først,  slik at jeg fikk en hel del til å legge på det stormønstrete stoffet.. Det gjør det lettere å plassere mønsteret slik at en får med det mønsteret en ønsker.


Høyt henger den .., men søt er den. Synes det ble så fint med den store blomsten på!


På baksiden er det noe skarpere farge på blomsten.


Dotten lurer på hvor mange bilder jeg skal ta ..


Nettet er veldig praktisk og fint, det kan brukes på begge sider. Inni har jeg sydd en glidelåslomme. som har et rom på baksiden. Valgte kun å lage lomme på det nøytrale stoffet, slik at ikke blomstermønsteret ble ødelagt. Lommen har også Timotei laget en fin veiledning på, se her.


Morelltreet har begynt å blomstre. Det passet bra nå.

Ha en god dag! :)
post signature

4 kommentarer:

  1. Så fint handlenett du har sydd! Jeg pleier også å klippe ut den ene delen i stoff først og bruke den som mal til de andre delene :) Så syns jeg du tar så fine bilder bestandig! Jeg glemmer helt at jeg kan ta bilder av det jeg lager ute, må bli flinkere til det tror jeg :)

    SvarSlett
  2. Nydelig innlegg og helt nyyydelige bilder!!! :D :) Klemmer fra Cathrin :D

    SvarSlett
  3. Kjempefine handlenett - jeg gleder meg til jeg snart får tid til å sy :)

    SvarSlett