fredag 24. november 2017

Grytekluter til jul


Jeg ble kjempefornøyd med disse gryteklutene.  Mønsteret har jeg kjøpt av Timotei
De er enkle og raske å sy. Fine julegaver dette! :) 

I dag skulle det vært litt snø på grenene, og eplene skulle vært rødere. Men, heldivis var det oppholdsvær så det ble noen utebilder.


Grytekluten måler ferdig ca 21 cm bred og 23 cm høy. Inni har jeg brukt 1 lag termovatt og tynn volumvliselin. Akkurat passe tykt.

 

Det passet veldig godt at jeg fant dettes stativet, da det blåste så veldig.  Her hang de pent og pyntelig. Planen var å bare bruke røde stoffer, men jeg hadde ikke så mange som var fine sammen. Synes det ble fint med blanding av rødt og grønt.


Måtte ha med merkelappen min på èn av gryteklutene. 



Her koser Dotten seg under syprosessen. Hun rullet seg rundt i gryteklutene så bladene gikk vegg i mellom. Vel, det var kanskje litt overdrevet.  :)



Kjekt å ha mønsterarkene og diverse maler i en mappe. Jeg knyter plastlommene sammen med hyssing eller bruker strips. På denne måten er de enkle å bla i.

Gleder meg til å bruke gryteklutene fremover, kommer nok i god julstemning da. :)

Lag deg en fin dag! :)
post signature

6 kommentarer:

 1. Så fine de ble. Sannelig har sytørke mon gitt seg også, så nå er også jeg i gang igjen. Klem fra Siri

  SvarSlett
 2. Åhh disse gryteklutene likte jeg veldig godt, veldig hjemmekoselige! Så fine eple grytekluter! :) Og selvom det ikke ble snø og røde epler på trærne synes jeg bildene ble kjempe fine jeg :D Flink du er!! :)
  Cathrin

  SvarSlett
 3. Kjempefine grytekluter! Fine julestoffer og koselig med rutet bakside. Det var nok mykt og godt for Dotten å rulle seg på gryteklutene. :-)

  SvarSlett
 4. Oi, så fine de ble! Gjorde seg godt med grønt sammen med det røde :) Og tusen takk for så fin tilbakemelding på mønsteret mitt!

  SvarSlett
 5. Kjempesøte grytekluter.
  Jeg har de fleste mønsterne mine i plastlommer i en stor ringperm - veldig fornøyd med det :)

  SvarSlett