søndag 17. desember 2017

Rund Bestemorpute


Endelig er Bestemorputa ferdig! :) Det er noen måneder siden jeg begynte på den. Har gjort litt inni mellom. Hvorfor det har gått så tregt? Jeg har aldri sydd en slik før, men, det stoppet vel da jeg måtte kjøpe bjørnetråd til rynkingen. Fikk kjøpt en tilsvarende sterk tråd. Vanlig sytråd kan du bare glemme her! Den enkle puta til høyre er det fort gjort å sy, den har glidelås i bunnen. Se veiledning herDen strikkede grå puta er blitt en del nedsittet, men den har fortsatt sjarm. Vil du se den ny, se her.


De flotte stoffene fikk jeg av min gode kollega, Anita. Det grå stoffet er litt tykkere enn det blomstete retrostoffet. Puta passet perfekt til stua. Er kjempefornøyd med Bestemorputa. :)

Puta har jeg laget etter mønsteret til AnnAKa. Jeg hadde ingen innerputa som passet, men den var enkel å lage. Tegnet opp en sirkel på 40 cm i diameter, fremgangsmåten står også i mønsteret. 


På baksiden har puta skjult glidelås.

Jeg setter stor pris på at DU besøker bloggen min! :)


Ønsker alle mine besøkende en god jul! :)
post signature

3 kommentarer:

 1. Kjempe fin pute! Elsker foldene rundt, veldig stilig! :D Du er så flink altså! Ble i retro stemning her ;)
  Cathrin

  SvarSlett
 2. Koselig bestemorspute, og herlig med det blomstrete retro stoffet. Enkelte ganger bare tar ting lengre tid. Desto kjekkere er det når det er ferdig. Koselige de andre putene også. God jul! :-)

  SvarSlett
 3. Veldig koselig pute. Gøyalt med ulike stoff sammen slik som her. God førjulstid til deg :)

  SvarSlett