fredag 17. mars 2017

Frisk sminkepung i dongeri


Jeg har sydd en sminkepung til Stine. Denne skulle passe til den friske toalettvesken jeg sydde til henne for en liten stund siden, se her. Det prikkete blå stoffet er mer blått i virkeligheten (ikke turkis).
Kjøpte en engelsk pelargonia for anledningen. :)

Hjertet er sydd på papir. Har tegnet det opp på matpapir. Alle delene er klippet ut med sømrom og sydd sammen med små sting, fordi papiret rives av etterpå. Jeg begynte med den lyseblå og lyserosa delen, deretter den lysegrønne, så rosa på høyre side og til slutt den gule på toppen. Brukte litt tid på å finne ut av knapp eller ikke. Litt synd å skjule mønsteret, men knappen vant. 


Sminkepungen er sydd av en dongeribukse. Har du en favorittbukse som har blitt slitt, og du ønsker å sy en slik, har jeg laget en detaljert veiledning her. Helt gratis! :D  
Mål: 28 x 17,5 cm
En sitronsommerfugl fikk plass på baksiden. Det ble litt stusselig uten noe pynt der.Inni har jeg sydd en lommedel på den ene siden. Jeg pleier å lage fire like store lommer, men delte lomma helt til høyre i to. Praktisk til eye- og lipliner. for eksempel.
Nå kom sola inn i drivhuset også. Koselig! :)


Sydde et passende kleenexetui også.


Takk for at du besøker bloggen min! Det inspirerer meg til å fortsette å blogge.

Ha en god vårdag! :)
post signature

7 kommentarer:

 1. Så fin den er, både utenpå og inni!

  SvarSlett
 2. Super søt sminkepung!!:D Så nydelige sukkersøte motiver du hadde puttet på med sommerfuglen og hjertet!! :) :) og saaa fint foret!! :) Masse klemmer fra Cathrin!! :)

  SvarSlett
 3. Fin og med mange lure detaljer inni :)

  SvarSlett
 4. Veldig fin sminkepung! Herlig med de friske fargene, og alt du lager er så gjennomtenkt og forseg gjort. Flott pelargonia også! :-)

  SvarSlett
 5. Fin sminkepung og smart å dele opp litt i flere små lommer til slike ting:)

  SvarSlett
 6. Fin sminkepung med mange flotte detaljer

  SvarSlett