fredag 6. april 2018

Fint trekk til cottage cheese beger

Rød prydtobakk til venstre og tagetes i den andre.

Når en begynner å få lite potter/kartonger til småplanter, må en være kreativ! Sønnen min spiser mye cottage cheese. Han kjøper begere med 400 g. Fikk lyst til å lage trekk til disse, så de blir koselige å ha fremme. Fint miljøtiltak også! 💚 Har klippet 4 små hull i bunnen, og disse lokkene på syltetøyglass passer perfekt. Jorda skal jo bare være fuktig. Se fint innlegg hos Det grønne skafferi.


Har sydd et trekk i lin og to i mønstrete bomullsstoffer. Dongeri blir sikkert også fint. Strie har jeg ikke nå, men det blir sikkert kjempefint. 😊


Her ser du malen jeg lagde, pizzakartong er fin å bruke.  Når du skal lage malen, brett et stykke papir dobbelt, markèr halvparten av målet på bunnen og det samme øverst, med 11,7 cm i mellom, da får du to punkter og tegne sidene av. Brett ut og tegn av på kartong. Klipp to deler, og sy hver side sammen. Har brukt sømrom 0,6 cm, som er medregnet. Brukte bare fingrene til å presse ut sømmene. 

Har ikke sydd kant oppe og nede, ønsker du det, må det legges til mer. 


Dette trekket syr du på 1-2-3! 😊

Lag deg en god dag! :) 
post signature

7 kommentarer:

 1. Hi Lisa these are a great idea,well done my friend xx

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte, og en god idé! ...og gjenbruk er alltid bra! God helg! :-)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble med trekk - ja, jeg skulle hatt flere frø på gang her om ikke vi måtte rive ned ei gammel hytte der jeg normalt skulle plantet en haug i hagen. Nå må jeg bare se misunnelse på dere andre som er i gang med såinga. God helg :-)

  SvarSlett
 4. Åså fine og rødt med kvite prikker er så pent!

  SvarSlett